Gulv etter sektor

Kjøtt- og fiskeindustrien

Rene, ekstremt holdbare, fugefrie gulv. Silikal gulv er det perfekte fundament i alle virksomhetsområder som slakterier, fiske og næringsmiddelindustrien. 
Gulv fra Silikal har alle nødvendige godkjenninger, og tilfredstiller de mest ekstreme krav. Tåler absolutt ekstrem bruk, og har gode referanser innen kjøtt og fiskeindustrien.
Les mer

Silikal garasje- og verkstedindustri

Ekstremt slitesterk, lett å rengjøre, homogent og installeres bokstavelig «over natten». De beste forutsetninger for en sikker drift peker til acryl gulv fra Silikal i verksteder, utstillingslokaler, produksjon og lagerplass. VIl peke mot kjemisk binding på acrylen som gjør at mindre reperasjoner vil feste seg til eksisterende belegg. Dette vil sikre underlaget mot olje, og ellers fukt som kan sive ned i underlaget. Ta kontakt for en koselig konsultasjon. 
Les mer

Silikal Meieri og bryggeri

Gulv fra Silikal er hygieniske og godkjent for matindustrien. (HACCP) Våre gulv håndterer de mest ekstreme forhold. Vi garanterer rask herdetid, som gjør dette til det perfekte gulv for båre meierier, og bryggerier. Kort herdetid sikrer at vi kan legge gulvene raskt, og at nedetider er minimale ved utbedringer, eller ombygginger. Vi er et utmerket valg for nybygg, oppussing og/eller reparasjoner. Vi kommer gjerne innom på en befaring om det er ønskelig, helt uforpliktet. Da kan vi gi deg råd og tips på gode løsninger etter ditt behov
Les mer

Kontorer og utstillingslokaler

Gulv fra Silikal er meget attraktive til kontorer og utstillingsarealer. Flakes systemet er et meget pent gulv til slike arealer. Dette produktet konkurrerer med vanlig vinylbelegg i prisklasse. Silikal flakes er et meget sterkt og vedlikeholds vennlig belegg. Og for å ikke snakke om hvor lett det er å holde rent. Vi bruker til tider også vårt produkt Concrette Look.
Les mer

Silikal for hoteller, restauranter og storkjøkken

Gulv fra Silikal er Renslig, og letter rengjøringen i fremtiden. Håndtere de mest ekstreme forhold og kan tas i brukt svært raskt. Her påpeker vi at det er Kort herdetid. 1 time. Så kan du ta gulvet i bruk. Dette er utmerket for både legging av nye gulv, og ved vedlikehold på gulv. Silikal gulv er ideelle i slike områder, å åpner for muligheter innen desig, og fargevalg. Samtidig som vi beholder en styrke, som tåler aktivt bruk. Silikal gulv er et utmerket valg for nybygg, oppussing og/eller reparasjoner.
Les mer