Silikal Garasje og verksted industri

Ekstremt slitesterk, lett å rengjøre, homogent og installeres bokstavelig «over natten». De beste forutsetninger for en sikker drift peker til acryl gulv fra Silikal i workshops, utstillingslokaler, produksjon og lagerplass. 

Kjør inn! Kjør ut!

Silikal gulvløsninger tilfredsstiller deres behov i verksteder eller garasjer. Våre gulv tåler ekstrem påkjenning, bæde mekanisk påkjenning, og i forhold til kjemikalier. Våre gulv er testet og godkjent for å sikre kundens behov. Med gulv fra Silikal er det problemfritt å tilfredstille bedriftens behov.

Lett å installere !

Gulvet er herdet og klar til bruk etter bare 1 time. Den perfekte løsning for å unngå lang stillstand i din bedrift. 

For bilprodusenter, bilverkster, salgsavdelinger. Både for nybygg og renovering av gulv, Silikals acryl gulv er den perfekte løsningen. Robust og lettstelt gjør Silikalgulv til det ideelle gulvet for verksteder og garasjer. Vi har også utmerkede resultater på parkeringsplasser/parkeringshus. 

Aggressive stoffer som motorolje og bensin, fett eller lut trenger ikke gjennom Silikal gulvet. Rengjøring blir derfor lettvint. Ingenting trenger ned i belegget, eller i betongen under. Dette sikrer at støv fra betongen ikke er et problem for delikat mekanikk. Der gulvet møter veggen kan man kan legge hulkillister for å danne en «oppkantt» som fanger væsker.

Dette gulvet er like ideelt for bilverkstedet som verksteder av tyngre kjøretøy. Vanlig bruk vil også tillate påkjenninger av kjøretøy med piggdekk. 

Ta kontakt for en konsultasjon av dine arealer. Vi sender en kontaktperson som gratis gir deg råd å veiledning for dine gulv.