Silikal Hotell/restaurant og Storkjøkken

Gulv fra Silikal er Renslig, og letter rengjøringen i fremtiden. Håndtere de mest ekstreme forhold og kan tas i brukt svært raskt. Her påpeker vi at det er Kort herdetid. 1 time. Så kan du ta gulvet i bruk. Dette er utmerket for både legging av nye gulv, og ved vedlikehold på gulv. Silikal gulv er ideelle i slike områder, å åpner for muligheter innen desig, og fargevalg. Samtidig som vi beholder en styrke, som tåler aktivt bruk. Silikal gulv er et utmerket valg for nybygg, oppussing og/eller reparasjoner.

Hoteller, restauranter, kantiner og catering fasiliteter er allsidig og krevende. Forventninger til ett pålitelig gulv er like store. I flere tiår har Silikal gulv vært løsning i kjøkken, grovkjøkken, korridorer, kjølerom, kjellere og lager. Høy økonomisk verdi Silikal gulv tåler alt. Alt fra ting som faller på gulvet eksempelvis verktøy, vann, mat eller bokser som dras over gulvet. Silikal gulv har høy motstand mot slitasje. Silikal gulv finnes i ulike attraktive farger og er et gulv som er lett å rengjøre og vedlikeholde. Silikal gulv er den perfekte løsningen for hoteller, restauranter og catering selskaper. 

Når driftstans har betydning 

Rask service: I løpet av natten kan renovering av gulvet gjøres uten kostbare avbrudd i virksomheten. En til to timer etter instalasion kan gulvet brukes fullt ut selv vinterstid ned til ­10 ° C. Silikal gulv er motstandsdyktig mot fruktsyrer, baser, syrer, oljer og fett. Gulvene har en overflate som er helt fugefri det kan også legges hulkiler opp på veggen. Dette betyr at alle sprekker eller hull blir dekket av Silikal gulv, som i sin tur hindrer bakterievekst. Gulv som fortsatt er uskadd etter år med slitasje i hoteller og Restauranten er standard med gulv fra Silikal. Det er også mange muligheter for kreativitet med våre fargekonsepter. Kombinasjoner pigmenter, kvartssand og farget flake skaper vakre gulv. Gulv med granitt effekt, firmalogo integrert i gulvet eller forskjellig fargede områder, alt er mulig. Vi håndterer dine problemer og løse dem for deg. Vi har mange års praktisk erfaring i det vi gjør. Dette øker ikke bare kvalitet og service vi tilbyr, det skaper også fordel for deg med all den kunnskapen vi har. Vi vil gjerne gjøre et besøk og analysere eventuelle problemer du har med gulvet ditt. Kontakt oss for et gratis besøk av våre eksperter.