Silikal i kjøtt og fiskeindustrien

Rene, ekstremt holdbare, fugefrie gulv. Silikal gulv er det perfekte fundament i alle virksomhetsområder som slakterier, fiske og næringsmiddelindustrien. 
Gulv fra Silikal har alle nødvendige godkjenninger, og tilfredstiller de mest ekstreme krav. Tåler absolutt ekstrem bruk, og har gode referanser innen kjøtt og fiskeindustrien.

Lett å installere

Silikal sine gulv er lette å innstallere, og er klar til bruk innen 1 time etter innstallasjon. Dette er perfekt i områder der det er krav til kontinuerlig drift. Dette og den ekstreme holdbarheten til Silikal gulv, gjør at dette er høyt etterspurte gulvløsninger i kjøtt og fiskeindustrien. Det er også mulig å legge gulv som en kum for væsker og produksjonsavfall. Det samme gjelder for skli overflater som kan leveres etter kundens spesifikasjoner/behov. Aggressive materialer, som for eksempel salter, syrer, fett, alkalier og vaskemidler lager ikke groper i Silikals slitesterke gulv. Samme kan sies om den ekstreme mekaniske belastningen som ofte forekommer i kjøtt/fiske industrien. Gulv fra Silikal legges raskt og enkelt, med minimal nedetid for anlegget ved temperaturer ned til – 25 ° C. Det samme gjelder for senere endringer, ombygginger eller reparasjoner av overflaten, som for eksempel når du ønsker å endre bruken eller utforming av lokalet.

Vi vil gjerne gjøre et besøk og analysere eventuelle problemer du har med gulvet ditt. Kontakt oss for et gratis besøk av våre kontaktpersoner.